Voronin FACE NAZURI: Liderul PCRM REFUZĂ să se întâlnească cu Lukaşenko, deoarece nu-i convine FORMATUL întrevederii

24 septembrie 2014 9:412 comentariiVizualizări:

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat aseaă, în cadrul emisiunii Moldova în direct, de la postul public de televiziune, că nu se va întâlni cu preşedintele Belarusului, Aleksandr Lukaşenko, deoarece nu acceptă formatul întâlnirii.

big-vladimir-voronin-invitatul-emisiunii-moldova-in-direct

„Nu mă voi întâlni cu Lukașenko, deoarece el a solicitat să se vadă cu toți președinții fracțiunilor parlamentare, iar eu nu vreau să mă duc în această componență”, a spus Voronin.

Reamintim că Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, va întreprinde o vizită oficială în Republica Moldova în perioada 24-25 septembrie a.c., la invitația președintelui Nicolae Timofti.

2 Comments

  • ei dap tare ii alintat si rasfatat bunelul nostru ))) imi e interesant Lukashenco ar dori sa se intilneasca cu el ?

  • Capitalistul bolsevic Oleg VOronin e Primul PEDEEEEEEE ..Dar nuimtul A. Plugaru se cred ca se are in vedere si pe el insusi.Sa va atrag atentia la o astfel de situatie.In cadrul emisiunii Scutul patriei de duminica 29.01.12 la radioul de stat am ascultat un interviu oferit doar in rusa!!! de o doamna angajata deja de 17!!! ani in Fortele Armate ale RM, care, culmea a mai participat din partea RM si in cadrul fortelor ONU (in care poti nimeri doar cunoscand engleza sau franceza). Adica nici armata nu-i mai invata pe alolingvi limba de stat ????????????????????????????????????????????Asta-i armata nationala, dle ministru MARINUTA? Ma intunec de NECAZ, de RUSINE.Pai ce trebuie sa inteleaga viitorii ostasi, ca daca nu stii limba rusa armata te va impune s-o invet ca sa intelegi ordinile superiorilor rusofoni ca in armata sovietica?

Leave a Reply