Connect with us

Politică

Vor urma și alții? Un consilier municipal democrat a părăsit PDM

Consilierul municipal din partea Partidului Democrat din Moldova (PDM), Veaceslav Nedelea, a anunțat că părăsește formațiunea. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare, precizând că această decizie a luat-o din cauza dezacordului său față de „politica conducerii de promovare în funcții politice”.

Veaceslav Nedelea a menționat că nu datorează explicații nimănui, cu excepția echipei PDM Buiucani și precizează că decizia îi aparține.

„Până aici a mers ostașul. Da, am fost circa 11 ani ostaș al PDM, membru al CNP (n.r. Consiliului Național Politic), președinte a Organizației de Sector Buiucani, municipiul Chișinău. Am fost un membru fidel, dedicat activităților politice și organizatorice. Am fost deputat, actualmente sunt consilier municipal de Chișinău. Plec din PDM din motive care au la bază dezacordul meu cu politica conducerii de promovare în funcțiile politice, cu „restaurația”, dacă vreți”, a scris Nedelea.

Totodată, ex-deputatul a ținut să sublinieze că nu a fost „racolat”, „cumpărat” sau „ademenit”, afirmând că, caracterul unui politician rezultă din capacitatea acestuia de a-și asuma anumite decizii.

Amintim că, Veaceslav Nedelea, a fost ales pe lista PDM, consilier în cadrul Consiliului Municipal Chișinău (CMC), la alegerile locale din toamna anului 2019.

Populare