Vlad Plahotniuc: Pensionarii au ȋnceput să primească ajutorul de sărbători, pe care l-am promis

11 decembrie 2018 18:382 comentariiVizualizări:

Bunăstarea oamenilor e o prioritate pentru PDM și Guvernul țării, iar alocarea a câte 600 de lei de sărbători, pentru pensionarii cu venituri mai mici de 2000 de lei, este un pas în această direcție. Liderul Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, spune că își dorește ca astfel de inițiative să existe în fiecare an, scrie hotnews.md.

”Pensionarii au ȋnceput deja să primească ajutorul de Crăciun pe care l-am promis. Cei 600 de lei vor ajunge, ȋn următoarea perioadă, la aproximativ 550.000 de persoane. E pentru prima dată când o guvernare vine cu o asemenea inițiativă și ne dorim să facem asta an de an, de acum ȋncolo. Demonstrăm, din nou, că bunăstarea oamenilor e o prioritate pentru #PDM și Guvernul țării”, a scrie Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Amintim că Ministerul Finanțelor a alocat deja către CNAS banii necesari pentru distribuirea alocației de sărbători pentru vârstnicii cu venituri mici. Unii dintre ei au intrat deja în posesia alocației, transferată pe card. În următoarele zile, vor primi banii și ceilalți beneficiari.

2 Comments

  • N-am avut nici un dubiu ca banii vor ajunge la oameni, chiar daca PAScuDA manipuleaza 24/24 ca nimeni nu va primi acest ajutor. Am vazut cu ochii mei cum oamenii primesc mesaje de la banca ca pe card au aparut acesti 600 de lei.

  • Atunci când vorbele devin realitate și sunt organizate cadouri frumoase se vede munca guvernării, iar cînd vezi că opoziția strânge bani de la lume ca să-și facă gazete cu Maia și Năstase și să manipuleze lumea

Leave a Reply