Connect with us

Politică

Vlad Batrîncea despre Slusari: Admit că a luat avansul pentru a face lobby pentru anumiți milionari din agricultură și de asta se arată nemulțumit de măsurile anti-pandemice luate de șeful Legislativului

Bădărănismul, de mână cu lobbysmul în schimbul unor procente pentru propriul buzunar. Așa comentează deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, învinuirile aduse astăzi de deputatul PPDA, Alexandru Slusari, la adresa președintelui Parlamentului.

”Alexandr Slusari și-a permis astăzi mai multe atacuri josnice la adresa doamnei Zinaida Greceanîi, președintele Parlamentului. Admit că a luat deja avansul pentru a face lobby pentru anumiți milionari din agricultură și de asta se arată nemulțumit de măsurile anti-pandemice luate de șeful Legislativului”, scrie parlamentarul pe pagina sa de socializare.

Batrîncea amintește că în Parlament sunt mai mulți deputați și angajați ai Secretariatului infectați cu COVID-19, din care motiv Zinaida Greceanîi a dispus ca ședințele de lucru ale comisiilor permanente și alte evenimente să fie organizate online.

”O să subliniez că de mai bine de jumătate de an, noi avem o practică deja testată și funcțională de a petrece online ședințele comisiilor. Îi mai recomandăm domnului Slusari să citească atent dispoziția președintelui Parlamentului, care nu spune niciun cuvânt despre ședințele plenare, cum speculează deputatul din opoziție. Or, reprezentanții opoziției au nevoie, nu atât de lucru eficient al instituțiilor parlamentare, ci de tribună pentru show-ri politice în campania electorală. Cetățenii așteaptă altceva de la demnitari. Rezultate și nu circ ieftin”, conchide socialistul.

Populare