Connect with us

Toate

VIDEO// Vlogger despre PAS și PPDA: Ne-au spus că sunt ALTFEL decât precedenții, însă s-a adeverit că nu au nimic cu îngerii

Partidul Acțiune și Solidaritate, condus de Maia Sandu, dar și Platforma DA în frunte cu Andrei Năstase nu diferă de restul formațiunilor politice, care până acum au fost la guvernare. De această părere este vloggerul Vitalie Florea.

“Apariția PAS și PPDA pe scena politică moldovenească a fost posibilă grație poziționării lor ca antipodul partidelor politice deja existente. Liderii PAS și PPDA timp de 3 ani au turnat în urechile cetățenilor mesaje precum că ei sunt altfel decât cei care au fost și sunt la conducerea țării”, spune Florea într-o înregistrare video pe Facebook.

Vloggerul susține că deși se declarau curați și cinstiți, “s-a adeverit că cele două partide nu au nimic în comun cu îngerii”.

„În realitatea avem o adunătură de moldoveni, strânși de prin alte partide politice eșuate, cu apucături și ambiții tipice, dornici și ei oleacă să „rulească” țărișoara Moldova, iar în frunte se află prosta Maia și prosta Andrușa”, mai spune vloggerul.

Populare