Connect with us

Social

VIDEO // Mama lui Igor Dodon a povestit pentru prima dată despre accidentul rutier dn 2018

Mama președintelui țării, Galina Dodon, a povestit pentru prima dată despre accidentul rutier din septembrie 2018, cu implicarea cortegiului prezidențial. În acea zi, șeful statului, împreună cu mama și unul dintre fii săi se întorceau de la o mănăstire. Dezvăluirile au fost făcute în cadrul unui film, publicat de Igor Dodon la sfârșit de primul mandat de președinte al Republicii Moldova. 

“Veneam spre Sadova. Igor avea niște întâlniri cu niște cetățeni din sat și eu am venit cu el în mașină. Discutam împreună, s-a auzit o lovitură strașnică, mi-am pierdut cunoștința. A fost un minut foarte tragic. Am stat în spital câteva săptămâni, dar consecințele se simt și azi”, a povestit Galina Dodon.

În urma accidentului din septembrie 2018, persoanele implicate au scăpat cu viața. Un alt accident similar a avut loc în februarie 2019. O mașină din cortegiul prezidențial a fost lovită lângă localitatea Stejăreni, raionul Strășeni. În momentul impactului, șeful statului se afla într-un alt automobil. Nicio o persoană nu a avut de suferit.

Populare