Connect with us

Politică

VIDEO // În toată lumea se știe că toți cei care strigă despre fraudarea alegerilor, deja-s pregătiți că vor pierde, a declarat Petru Lucinschi

Opoziția de la Chișinău vorbește tot mai mult despre fraudarea alegerilor prezidențiale, deoarece știe că va pierde la acest scrutin. De această părere este cel de-al doilea Președinte al Republicii Moldova, Petru Lucinschi.

“În toată lumea se știe că toți cei care strigă asta, deja-s pregătiți că vor pierde”, a declarat fostul președinte la N4.

Totodată, Petru Lucinschi spune că într-o lume civilizată astfel de probleme se rezolvă prin discuții.

“Chestia asta e urâtă cu totul. Eu nu știu de ce fac lucrul acesta, opoziția mai mult vorbește la tema asta. Dacă voi știți că aveți niște date, veniți și discutați”, a mai spus Petru Lucinschi.

Totodată, fostul șef al statului a declarat că în condițiile actuale este aproape că imposibil să falsifici rezultatele alegerilor.

“Puneți observatori, puneți camere video, chemați poliția, dacă știți că într-un sat undeva pot să fie falsificări. Dacă voi spuneți că este posibil de falsificat, înseamnă că elaborați modalitatea să fie exclusă”, a mai spus Lucinschi.

Populare