Connect with us

Politică

VIDEO // Dodon: Împreună vom reuși să depășim toate crizele și provocările, ca să avem o țară sănătoasă și mândră, unde să ne simțim în siguranță!

Candidatul independent la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, le-a mulțumit, la final de campanie electorală, tuturor celor care i-au fost alături,  oamenilor extraordinari pe care i-a întâlnit, celor care i-au dat votul în primul tur, colegilor și prietenilor din PSRM, sutelor de primari din diferite partide care îl susțin, tuturor celor cu au încredere în el și vor să facă împreună mai departe lucruri bune pentru țara noastră.

„La final de campanie electorală, mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături, oamenilor extraordinari pe care i-am întâlnit în vizitele electorale, celor care mi-au dat votul lor în primul tur, colegilor și prietenilor mei din PSRM, dar cel mai important, familiei mele – un suport extraordinar, fără de care nu m-aș fi pornit niciodată la acest drum.

Le mulțumesc pentru înțelegerea lor în acești 4 ani de mandat, atunci când activitatea m-a ținut departe de ei, dar și că, în ciuda acestor sacrificii personale, m-au susținut pentru un nou mandat de președinte al țării. Vă iubesc!

Toți acești oameni minunați care mă înconjoară, îmi dau energia necesară să încep un nou proiect de dezvoltare a țării, într-un mandat mult mai plin de provocări decât primul, unul în care vom porni mai multe programe importante care să întărească instituțiile statului și să schimbe calitatea vieții cetățenilor.

Vă invit pe toți să mergeți duminică la vot, împreună vom reuși să depășim toate crizele și provocările, ca să avem o țară sănătoasă și mândră, unde să ne simțim în siguranță!”, a spus Igor Dodon.

Populare