Connect with us

Politică

Video // Cavcaliuc, după închiderea secțiilor de vot: Cetățenii R. Moldova care ne-au votat, vor fi mândri de această echipă

Liderul PACE, Gheorghe Cavcaliuc a făcut declarații după închiderea secțiilor de vot, direct din aeroport, întorcându-se în țară din Italia, unde și-a exprimat opțiunea de votat.

„Stimați cetățeni, vreau să mulțumesc toți cetățenii care au votat partidul PACE, pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o. Vreau să vă spun ca veți fi mandri de noi, vreau să mulțumesc colegilor și membrilor PACE, sunteți niște oameni minunati.

Suntem o echipă puternică și în ciuda tuturor presiunilor, tuturor ilegalităților, pentru a ne reduce la tăcere, am trecut împreună și am ajuns la finalul acestei campanii.

Regret ca nu sunt încă cu voi, pentru că este o problemă cu zborul, sa anulat zborul. Abia aștept să vă strâng în brațe pe fiecare membru al echipei. Și cetățenii Republicii Moldova, care și-au dat votul pentru această echipă, vor fi mândri de așa politicieni”, a declarat Cavcaliuc.

Populare