Connect with us

Social

Victor Chironda a fost audiat de ofițerii CNA: ”Fac apel la Primarul Ion Ceban”

În această dimineață, Victor Chironda, fost vice-primar al mun. Chișinău, a fost audiat de către ofițerii CNA privind construcțiile ilegale din capitală. Potrivit fostului oficial, oamenii legii au intentat un dosar penal și au început cercetările. Totodată, Chironda s-a adresat primarului general al mun. Chișinău să nu mai ascundă gunoiul sub ”covorașul” amenajărilor de spații publice, informează Telegraph.md

”Astăzi am fost audiat in calitate de martor pe unul dintre cazurile de tentativă din partea unor funcționari din primărie de autorizare ilegală a constructiilor in Chisinau, sesizate de mine in luna Iunie. Mi s-a comunicat că pe acest caz a fost deschis un dosar penal.

Sper foarte mult ca procurorii și judecătorii să înceteze să „nu vadă” ce se întîmpla de fapt in Primăria Chișinău si să oprească o dată această fabrică de scheme și corupție.

De asemene a fac apel la Primarul Ion Ceban să inceteze să ascunda gunoiul sub „covorașul” amenajarilor de spații publice și să inceapa un proces adevarat de curățire a primăriei și eliminare din sistem a funcționarilor corupți și incompetenți”, a declarat Chironda, după ce a ieșit de la audieri.

Amintim că Victor Chironda a fost destituit din funcția de vice-primar al mun. Chișinău după ce a ieșit în fața presei și a vorbit despre demolarea Hotelului Național.

Populare