Connect with us

Politică

Vasile Bolea: Politica externă a Maiei Sandu s-a limitat la plimbări prin străinătate, pentru care a cheltuit circa 110 de mii de lei

Maia Sandu nu a adus nici măcar un bănuț din străinătate în cele 100 de zile de mandat, a declarat deputatul PSRM, Vasile Bolea, care a prezentat astăzi un raport de alternativă a primelor luni de activitate ale președintelui țării.

”Cred că vă amintiți cu toții cum actualul președinte vă cerea să fie votată, promițând că vor curge milioanele peste Moldova și va scoate țara din izolare externă. Ați văzut vreun ban? Dimpotrivă, marea schimbare și aici s-a dovedit o uriașă dezamăgire: în loc să vină banii la noi, ei pleacă”, a declarat Bolea.

Președintele comisiei parlamentare juridice, numiri și imunități a remarcat că în cele 100 de zile de mandat ale lui Sandu, România a suspendat ajutorul financiar pentru țara noastră. Același lucru urmează să se întâmple și cu banii de la FMI și alte finanțări.

”Toate acestea pentru că Maia Sandu împiedică formarea unui Guvern funcțional. Nimeni nu va finanța o țară care nu e capabilă să aibă un Guvern, iar și dacă vor fi anticipate, nimic nu garantează că blocajul nu va fi mai mare, mai de durată și tot fără Guvern vom fi până la sfârșitul acestui an sau încă și anul viitor”, a spus Bolea.

Deputatul a remarcat că politica externă a Maiei Sandu s-a limitat la plimbări prin străinătate, pentru care a cheltuit circa 110 de mii de lei, unde tot ce a obținut a fost câteva fotografii cu care și-a făcut propagandă.

”Nimic pentru oameni, nimic pentru țară. Cinismul și aici e maxim, a mers în vizite în străinătate, dar nu a mers în raioanele din țară să se vadă cu cetățenii pentru că se teme de COVID și probabil de reacțiile lor de dezamăgire față de ea”, a menționat deputatul PSRM.

Populare