„Vă rog, ieșiți și aveți grijă de curțile de bloc”. Chișinăuienii sunt așteptați sâmbătă la o acțiune de salubrizare

15 aprilie 2019 12:060 comentariiVizualizări:
Locuitorii capitalei sunt așteptați sâmbătă, 20 aprilie la o acțiune de salubrizare a tuturor parcurilor și a curților de bloc din Chișinău. Anunțul a fost făcut astăzi la ședința săptămânală a serviciilor primăriei, informează MOLDPRES.

Foto: moldpres.md

Șeful Direcției generale locativ-comunale și amenajare, Ion Burdiumov a declarat că autoritățile vor oferi participanților mănuși și saci pentru colectarea gunoiului, dar și transport pentru evacuarea acestuia.

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu a îndemnat locuitorii Chișinăului să participe activ la curățenia în curțile de bloc și parcuri. „Vă rog, ieșiți și aveți grijă de curțile de bloc. Noi, așa cum am promis, vom avea grijă de curțile de bloc să facem defrișări, iluminat, teren de joacă și locuri de parcare. Ajutați-ne ca împreună să avem grijă de oraș”, a spus Codreanu.

Acțiunea de salubrizare a parcurilor din capitală a fost programată inițial pentru sâmbăta trecută, 13 aprilie, însă a fost amânată din cauza ploii.

Campania de salubrizare de primăvară se va desfășura în capitală până la 26 aprilie. În cadrul acesteia, administrația publică locală organizează un șir de activități la care sunt îndemnați să participe și locuitorii capitalei.

Leave a Reply