Connect with us

Politică

Usatîi se teme și de pensionari? Merge la întrevedere cu oamenii în vestă antiglonț, mașină blindată și pază de corp

Renato Usatîi se teme de cetățeni. Acesta merge la întâlniri electorale înconjurat de pază de corp, în vestă antiglonț și cu mașină blindată. Despre aceasta scrie portalul TVN. Sursa citează informațiile confirmate de către un ofițer al organelor de forță, care a analizat fotografiile cu Renato Usatîi în timpul întrevederilor electorale.

Astfel, Renato Usatîi poartă o vestă, care îl protejează de glonț și cuțit. Specialistul a explicat că vesta are un strat de metal, iar gulerul protejează bine și partea de sus a corpului. O vestă antiglonț purtată de Usatîi ajunge să coste până la 10 mii de euro.

Totodată, Usatîi alege atent locațiile, unde sunt desfășurate întâlnirile cu alegătorii:  sunt spații deschise, în preajma cărora nu se regăsesc clădiri înalte, pentru ca pe acoperișul acestor clădiri să nu poată urca vreun lunetist.

În timpul întrevederilor cu cetățenii, Usatîi este însoțit de aproximativ patru bodyguarzi, care sunt înarmați. Totodată, Usatîi vine la întâlniri cu cetățenii într-un automobil blindat, care timp de câte ore se află cu motorul pornit. Acest lucru se face pentru ca în orice moment Usatîi să poată pleca de la fața locului, a mai explicat specialistul.

Populare