Unul din fruntaşii Partidului Liberal DEZVĂLUIE de unde i se trag toate belelile lui Dorin Chirtoacă: ESTE O RĂZBUNARE

5 noiembrie 2014 13:281 comentariuVizualizări:

Deputatul PL, Corina Fusu, a declarat, în cadrul emisiunii Pahomi, de la Realitatea TV, că ultimele atacuri la adresa primarului Dorin Chirtoacă ar fi, de fapt, încercări ale PLDM de a discredita Partidul Liberal. În acest fel, spune Fusu, PLDM se răzbună pentru nevotarea lui Vlad Filat în funcţia de premier.

Corina-Fusu

„Toate atacurile împotriva lui Dorin Chirtoacă, care are un raiting foarte înalt, demonstrează acest lucru. Atacurile împotriva lui Chirtoacă au început mai demult. Să ne aducem aminte de acea reţinere ca în filme a primarului pentru că ar fi condus în stare de ebrietate. Apoi au urmat acuzaţii privind gestionarea incorectă a creditului BERD pentru reparaţia drumurilor. În aceiaşi categorie pot fi incluse şi percheziţiile efectuate la domiciliile rudelor lui Chirtoacă. Iar protestele refugiaţilor şi lipsa de intervenţie a poliţiei este cel mai elocvent exemplu”, a declarat Fusu.

1 Comment

  • Filat se crede bucricul pamintului insa se vede ca s-au cam saturat toti de jocurile lui murdare si s-au cam inceput sa se descarne lumea ce stie mai multe despre acesta.

Leave a Reply