Connect with us

Politică

Unioniștii nu-i iartă Maiei Sandu ultima declarație cu privire la unire

Lidera PAS, Maia Sandu, este criticată dur de fruntașii curentului unionist pentru atitudinea arogantă față de acesta. În opinia jurnalistului Vasile Grozavu, Sandu aspiră nemeritat la funcția de președinte al Republicii Moldova.

“Credeam că Sandu își va schimba discursul de repetentă la capitolul ”geopolitică” după ce a pierdut în 2016 în fața lui Dodon. N-a fost să fie. A debitat iarăși că Unirea trebuie să o ceară moș Ion care abia dacă citește cu grafie latină și ea o va accepta”, scrie Grozavu, într-un articol publicat pe blogul său.

În același articol, jurnalistul citat mai spune că partidul pe care îl conduce Maia Sandu este o adunătură de mediocrități.

“Deci, tu, domnișoară de Risipeni, care aspiri nemeritat la funcția de președinte după ce ai trădat atâta lume, ultimul fiind Andrei Năstase, ai obligația de a deștepta lumea, dar nu de a aștepta colacii Unirii de la ea. Doar te lauzi că mereu te deplasezi prin sate, bați pe la porțile oamenilor și vezi cât de greu o duc. Tu, în afara statului român, fără NATO nu vei reuși nimic. Chiar nimeni nu ți-a spus lucrul acesta? Deci, tu nu ai partid, ci o adunătură de mediocrități”, notează Grozavu.

Populare