Connect with us

Politică

Un video în care Maia Sandu îl numește pe Renato Usatîi “bandit ca și Plahotniuc” cu care “NU va discuta niciodată” a fost blocat pe toate site-urile

Ieri s-a remarcat o activitate intensă de cenzurare a internetului, cum rar se mai întâmplă. Un video în care Maia Sandu îl numește pe Renato Usatîi “bandit ca și Plahotniuc” cu care “NU va discuta niciodată” a fost blocat pe toate site-urile unde a apărut anterior (portaluri de știri, youtube, facebook etc.).

CENZURA e o acțiune a #oameniloronești? NU! Dar este o acțiune firească a felului de a fi al Maiei Sandu și a #oamenilorRĂI care stau în spatele ei, inclusiv peste hotarele Moldovei (nu, nu diaspora moldovenească).

Vă mai amintiți articolul publicat de deputatul Dumitru Alaiba în timp ce se fura Banca de Economii, iar el primea plicurile de la nașul Bodiu (Filat/Șor)? Alaiba scria: La BEM totul va fi bine! Ce a urmat la BEM, știe toată lumea. Plătim cu toții acum din buzunarele noastre “binele făcut” de ei, inclusiv de Maia Sandu, care a votat punerea în spatele nostru a datoriei publice de 5,9 MILIARDE DE LEI. Dar articolul lui Alaiba a dispărut, adică a fost CENZURAT!

Maia Sandu a negat că a votat pentru concesionarea Aeroportului! FALS! Este stenogramă și video (publicat și de deputatul Vladimir Cebotari) când Maia Sandu ridică mâna la ședința la care s-a decis concesionarea Aeroportului.

Maia Sandu a negat că a votat pentru acordarea garanțiilor de stat pentru plata miliardelor furate din cele trei bănci. FALS! Există stenogramă și video care demonstrează că a votat pentru acordarea tranșei de 5,9 miliarde de lei (și chiar vocea Maiei se aude pe video).

Maia Sandu a negat că a fost membru al PLDM, dar întreaga țară a văzut imagini video în care ea anunță, solemn, în Piața Marii Adunări Naționale că aderă la PLDM.

Maia Sandu a semnat jurământ că nu va face niciodată alianță cu PSRM și Igor Dodon. Pe urmă a pupat drapelul țării la picioarele lui Igor Dodon, după ce a făcut alianță cu PSRM.

Maia Sandu a promis că-l susține pe Andrei Năstase la alegerile prezidențiale din 2020. Fals! L-a devorat prin toate atacurile coordonate de stafful Maiei Sandu.

Maia Sandu l-a numit pe Renato Usatîi “bandit ca și Plahotniuc”, iar acum îl curăță de peste tot pentru că, brusc, a devenit #ombun.

Maia Sandu i-a acuzat pe fii lui Pavel Filip că sunt implicați în scheme de spălare de bani și a cerut dosare penale pe numele acestora. Ieri Maia Sandu a mers cu cerșitul voturilor la întâlnirea cu Pavel Filip, care deja tot e #ombun.

E TIMPUL ADEVĂRULUI! Moldoveni, vouă vă place să fiți MINȚIȚI în acest hal de cei care-și spun FALS #oamenibuni?

Sursa: Canal de Telegram „Bazar politic”.

Populare