Connect with us

Politică

Un fost deputat critică dur decizia PAS de a nu o vota pe Gavriliță: Gestul ipocrit pe care îl faceți acum în chip răzbunător nu vă va aduce voturi la parlamentare

Să propui un prim-ministru, al tău, și tot tu să spui că nu-l vei vota, este ipocrizie adevărată, consideră jurnalistul unionist, fostul deputat Ștefan Secăreanu. Într-un comentariu pe Facebook Secăreanu se arată indignat de jocul politic, inițiat de președintele Maia Sandu și partidul pe care l-a fondat.

“Dacă ai nominalizat candidatul (N. Gavriliță este un candidat bun pentru funcția de prim-ministru!), trebuie să lupți pentru ca acest candidat să ajungă în fruntea unui guvern pe care ni-l dorim cu toții, dar să nu aștepți ca el să nu fie votat de Dodon și Șor (crezând că astfel vei provoca alegerile anticipate și vei scăpa de ei!). Gestul ipocrit pe care îl faceți acum în chip răzbunător nu vă va aduce voturi la eventualele alegeri parlamentare, ci îi va consolida și mai mult pe Dodon și Șor!”, spune Secăreanu.

Fostul deputat este de părerea că Guvernul Gavriliță ar trebui susținut de majoritatea pro-europeană pe care au votat-o alegătorii în februarie 2019.

“Spiritul revanșard, neomarxist (ca să nu zic bolșevik!) de care dați dovadă acum ne va juca festa tuturor”, conchide Secăreanu.

Populare