Connect with us

Politică

Un consilier în comunicare lasă să se înțeleagă că PAS-ul Maiei Sandu copiază acțiunile lui Andrei Năstase

Partidul Acțiune și Solidaritate condus de Maia Sandu plagiază acțiunile Platformei DA. Concluzia îi aparține specialistului în comunicare Aurelia Peru. În cadrul unei emisiuni la radio Europa Liberă, aceasta a declarat că există prea multe coincidențe în activitatea celor două formațiuni.

„Platforma DA susține fermierii, a doua zi PAS-ul susține fermierii; consilierii CMC din Platformă fac o declarație despre activitatea lor din CMC, a doua zi – ăștia din PAS; acum cu pensiile, nu știu cine-i primul, cine-i al doilea, dar mesajele parcă sunt coordonate, nu știu, sau într-adevăr sunt multe tangențe între acești doi actori politici, nu știu”, a declarat Peru.

Totodată, Aurelia Peru a ținut să menționeze că promisiunile electorale ale celor doi candidați Maia Sandu și Andrei Năstase nu au nici un sens.

“Dacă viitorul președinte nu va avea susținerea necesară, o majoritate în parlament, atunci ce poți să propui tu? Bine, tu vii cu inițiativă la care ai drepturi constituționale, inițiativă parlamentară, dar dacă nu găsești 51 de voturi, unde se…”, a mai spus Peru.

Populare