Connect with us

Politică

Ultima rundă de discuții dintre Primarul general Ion Ceban și primarii din suburbii. Pe ce vor fi puse accentele

În această seară Primarul general Ion Ceban a finalizat discuțiile pe marginea proiectelor din suburbii, care vor fi finanțate din bugetul municipal pentru anul 2021 cu primarii localităților Vadul lui Vodă, Bubuieci, Cruzești, Tohatin și Colonița.

„A fost ultima discuție de astăzi, unde am mers pe toate proiectele cu toți cei 18 primari din suburbii. Oamenii au așteptări și speră că proiectele de infrastructură să fie implementate la fel ca în acest an, iar noi suntem dispuși să ne implicăm nemijlocit pentru ca toate obiectivele să fie finalizate. Suburbiile sunt Chișinău și merită să fie dezvoltate”, precizează edilul.

Primarul subliniază că accentele vor fi puse la pe proiectele  de construcție și reparație a instituțiilor educaționale, de îmbunătățire a infrastructurii drumurilor de acces și construcția rețelelor de apeduct/canalizare și iluminat public.

„Oamenii au ales persoane competente în funcții de conducere pentru a munci în folosul comunității. Mâine vom discuta public proiectul bugetului municipal pentru anul 2021 cu experții economici, mediul academic, societatea civilă și consilieri municipali. Toate propunerile și sugestiile vor fi examinate și se va ține cont de ele”, a punctat acesta.

Amintim că dacă bugetul va fi aprobat de către CMC, în suburbii vor fi alocate peste 120 de milioane de lei pentru dezvoltarea localităților.

Populare