Tiraspolul îşi sfidează MENTORII de la Moscova? Liderul separatist Şevciuk a INTERZIS o manifestaţie în sprijinul forţelor pro-ruse din Crimeea

11 martie 2014 10:501 comentariuVizualizări:

Conducerea enclavei separatiste de la Tiraspol au interzis desfăşurarea unui miting în sprijinul forţelor pro-ruse din Crimeea şi Sud-Estul Ucrainei. Manifestaţia urma să fie organiuzată de “Narodnoie Edinstvo”, structură ruso-filă din stânga Nistrului.

87588_1

Reamintim, în context, că vicepremierul rus Dmitri Rogozin a avertizat Chişinăul în legătură cu încălcarea drepturilor cetăţenilor ruşi din Transnistria, pe fondul crizei din Ucraina.

“Pe fondul crizei din Ucraina, orice tentativă de îngrădire a comunicării dintre regiunea transnistreană şi restul lumii ar fi o ameninţare la securitatea celor 200.000 de cetăţeni ruşi  din regiunea transnistreană. Rusia nu va uita niciodată că este garantul drepturilor constituţionale ale cetăţenilor săi”, a afirmat Dmitri Rogozin, într-o postare pe Twitter.

 

1 Comment

  • Tudor:Cum se procedează een cazul ceend un reaaizltor este salarieat din vulumul realizării, şi din pricin obective salariul se primeşte mai mic de salariul minim prevăzut de leje.Şi dacă apar aşa cazuri zilele de sărbători şi cele de odihna lucrate de angazator binevol se platesc dublu, lueend een consederaţie că sa făcut adaus peenă la salariu minim. Dacă se poate indicaţi num Hotăreerei referitor la salarizarea din volumul de realizat

Leave a Reply