Silvia Radu despre Igor Dodon: Și-a incordat mușchii ca să arate oamenilor că nu este un președinte de formă

25 septembrie 2018 18:150 comentariiVizualizări:

Si-a incordat muschii ca sa arate oamenilor ca nu este un presedinte de forma”. Asta spune Silvia Radu despre faptul ca seful statului Igor Dodon a refuzat sa semneze decretele de numire in functie a noilor ministri, scrie protv.md.

Totodata, dupa ce a fost investita oficial in functia de ministru al Sanatatii, Silvia Radu i-a transmis si un mesaj presedintelui.

Silvia RADU, MINISTRU AL SANATATII„Dodon a zis ca nu fac diferenta intre paracetamol si aspirina. Vreau sa-i spun lui Dodon ca atunci cand o sa-l doara capul sa vina sa-i zic ce pastile sa ia.”

Dodon a fost suspendat temporar de CC dupa ce a refuzat repetat sa semneze decrete de numire in functie a noilor ministri.

Igor DODON, PRESEDINTELE RM: „Am venit cu un raspuns primului ministru ca noi nu o sa-i imputernicim pe acesti doi candidati. 

 ( Silvia Radu ) De ce se baga in sanatatete? Trebuie sa stii diferenta dintre paracetamol si aspirina. Daca este vorba despre sanatate trebuie sa fie un om cu experienta.”  Declaratia a fost facuta acum cateva zile de catre seful statului in cadrul unei emisiuni difuzate la postul de de televiziune NTV, controlat de socialisti.

Leave a Reply