Connect with us

Social

Serghei Railean, fost director al ASP, a fost reţinut pentru 72 de ore

Serghei Railean, fost director al Agenţiei Servicii Publice (ASP), a fost reţinut pentru 72 de ore, relatează Ziarul de Gardă.

„În privinţa acestuia există bănuială rezonabilă de comitere a mai multor infracţiuni legate de abuz şi depăşirea atribuţiilor de serviciu admise în perioada conducerii ASP, „inclusiv la documentarea mai multor demnitari, în special în privinţa cetăţeanului Plahotniuc Vladimir”, susţin reprezentanţii Serviciului de Informaţii şi Securitate (SIS) şi procurorii PCCOCS, notează sursa citată.


Serviciul de Informaţii şi Securitate (SIS) de comun cu Procuratura pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) desfăşoară măsuri procesuale, inclusiv percheziţii în privinţa unui ex-director al Agenţiei Servicii Publice.

În privinţa acestuia există bănuială rezonabilă de comitere a mai multor infracţiuni legate de abuz şi depăşirea atribuţiilor de serviciu admise în perioada conducerii ASP, „inclusiv la documentarea mai multor demnitari, în special în privinţa cetăţeanului Plahotniuc Vladimir”, susţin reprezentanţii SIS şi procurorii PCCOCS, citaţi de ZdG.

Populare