Connect with us

Politică

Secăreanu, despre Maia Sandu: Doar bolșevicii lui Lenin și Stalin au sfidat și călcat în picioare Constituția!

Decizia Maiei Sandu de a ignora Curtea Constituțională și Legea Supremă a Republicii Moldova demonstrează că președintele intenționează să instaureze dictatura proletariatului, nu dictatura Legii. De această părere este fostul deputat, jurnalistul unionist Ștefan Secăreanu.

Într-un comentariu pe Facebook, Secăreanu scrie că Sandu a dezamăgit alegătorul său, pentru a apucat-o pe o cale greșită, “pe calea antihristului sau pe calea revoluției proletare leniniste, adică tot pe calea lui Dodon”. Jurnalistul compară regimul Sandu cu cel al lui Lenin și Stalin, care au sfidat și călcat în picioare Constituția.

„Ca și bolșevicii, Doamna Președintă Maia Sandu și adepții săi se conduce de următorul principiu comunist: cine nu e cu noi, este dușmanul nostru! Sau cine nu e cu noi, „mămăligă” este!”, spune Secăreanu.

Ex-deputatul spune că singura soluție, pe care ar trebui să o aleagă Maia Sandu, este dialogul, inclusiv cu oponenții politici, fie ei și hoți de miliarde, pentru instaurarea unui guvern capabil să gestioneze treburile statului.

Populare