Schimbare majoră în HOROSCOP. Mercur intră în Pești pentru două luni

10 februarie 2019 9:440 comentariiVizualizări:

Este timpul să îți scoți casca pentru gândit intens și să dai creierului tău o pauză ! Dacă ai simțit dureri de cap în timpul tranzitului intelectualului Mercur în la fel de intelectualul Vărsător, nu te stresa: începând de duminică 10 februarie 2019, Mercur planeta responsabilă de gânduri, idei și vorbe, părăsește futuristul Vărsător și intră în visătorul și sensibilul Pești, scrie realitatea.net.

Este un tranzit atipic că și compatibilitate și incredibil de lung pentru Mercur care, de regulă, nu stă mai mult de 3 săptămâni într-o zodie. Din Pești, Mercur va intră în retrograd pe 5 martie, fiind și primul retrograd al anului 2019. Mercur va fi în retrograd până pe 28 martie, apoi va reîncepe să se miște direct tot în Pești și va fi aici până pe 17 aprilie 2019.

Din punct de vedere astrologic, Mercur este foarte important pentru noi. El conduce comunicarea, tehnologia, gândurile, învățatul și călătoria – aspecte de viață peste care dăm zi de zi. Mercur s-a potrivit perfect cu vizionarul semn de aer Vărsător, dar nu e cazul pentru Mercur în Pești.

În Pești, specialiștii consideră că Mercur este în detrimentul sau, incapabil să opereze la puterea să maximă – aproape că și cum ar fi deja în primul sau retrograd pe 2019 care va începe pe 5 martie.

Leave a Reply