Connect with us

Social

SCANDALOS! Mai multe cazuri de maltratare, înregistrate în Armata Națională. Autoritățile țin în secret informațiile

Doi soldați din Brigada nr. 2 Infanterie Motorizată „Ștefan Cel Mare” au dezertat cu doua săptămâni în urmă, de pe Poligonul din Bulboaca, acolo unde se desfășurau exerciții de instruire militară. De atunci, oamenii legii îi caută pe dezertori, iar informația este ținută în secret. Despre aceasta scrie canalul de Telegram INSIDER, care precizează că alți soldați din această Brigadă au fost implicați chiar recent în alte două cazuri răsunătoare. Este vorba despre omorul din parcul Valea trandafirilor din Capitală și maltratarea soldatului gay.

„Ofițerii spun că toate acestea au început în momentul în care Oamenii Buni au schimbat comandantul brigăzii, iar la conducere au pus un personaj galben”, scrie autorul canalului.

Potrivit sursei, un alt scandal, tăinuit de societate, s-a produs chiar recent. În perioada 20 octombrie – 12 noiembrie, mai mulți militari s-au plâns că au fost maltratați de către Maxim Prodan, Ion Postolache și Ionel Doboș. Soldații susțin că cei trei îi loveau cu picioarele în regiunea abdomenului, și le smulgeau părul cu penseta.

Populare