Connect with us

Politică

Replica șefului statului la invinuirile aduce de cei de la PAS despre falsificarea rezultatelor la alegerilor

Despre falsificarea rezultatelor alegerilor strigă de obicei cei care știu că vor pierde aceste alegeri. PAS înțelege că va pierde la prezidențiale, de asta și inventează povestea cu falsificările. Afirmațiile aparțin președintelui țării, Igor Dodon și au fost făcute la emisiunea “Președintele răspunde” 

”Nimeni nu are niciun interes să falsifice. Cine strigă despre falsificare? Acei care înțeleg că vor pierde. PAS înțelege că va pierde, cel mai probabil, aceste alegeri”, a spus Dodon în replică la învinuirile aduse de cei de la PAS despre pregătirea fraudării rezultatelor alegerilor prezidențiale din noiembrie. 

Președintele a reiterat că, în turul doi, diferența dintre el și candidatul PAS, Maia Sandu, va fi de aproape 10 procente.

”Falsificarea pe noi nu ne interesează. Dar noi dorim ca secții de votare să fie și în est și în vest”, a declarat Dodon. 

Potrivit președintelui, în Federația Rusă trebuie să fie deschise mai multe secții de votare decât până acum , deoarece acolo sunt mai mulți cetățeni din Moldova, decât în toate țările UE.

Populare