Replica INCREDIBILĂ a fostului şef al SIS-ului modovenesc pentru Băsescu: Potoleşte-te, că de altfel România va trebui să întoarcă ceea ce nu-i aparţine

27 noiembrie 2013 21:2242 comentariiVizualizări:

Deputatul PCRM Artur Reşetnicov, fost director al Serviciului de Informaţii şi Securitate, îi cere lui Traian Băsescu să renunţe la retorica unionistă, ameninţând cu dezmembrarea teritorială a României.

Arturceg_3

„România a început să promoveze această politică de prin anul 2007 şi cunosc acest lucru nu din auzite”, a postat Reşetnicov pe una din reţelele de socializare.

„Nu ştiu, însă, dacă Băsescu înţelege că aprinde un nou fitil în regiune? Bine, nu ţine cont de Moldova, dar îşi dă seama cum vor reacţiona Ungaria şi Ucraina? Potoleşte-te Băse, că de altfel va trebuie ca România să întoarcă ceea ce nu-i aparţine: Iaşiul, Suceava şi întreaga Moldovă de peste Prut”, a mai scris Reşetnicov.

Reamintim că preşedintele României, Traian Băsescu, a declarat astăzi, într-un interviu pentru TVR 1 că următorul proiect prentru Bucureşti, după integrarea în UE şi NATO este “reîntregirea ţării”.

“România a avut un proiect fundamental de ţară, intrarea în NATO. A avut un al doilea – intrarea în UE, cred că al treilea proiect fundamental trebuie să fie unirea cu Republica Moldova. Indiscutabil, a mai spus preşedintele României.

“Un popor, când are ocazia să fie împrenă, nu va renunţa. Nu mizez pe oameni politici, toată acţiunea mea legată de Republica Moldova a fost legată de ideea că poate ne vom uni, ştiu că nu e momentul acum, dar acest lucru se va întâmpla, pentru că sângele apă nu se face”, a conchis Traian Băsescu.

42 Comments

  • e ub koy sovietic acest nemernic…Voronin in rusa inseamna cioara…vai de ele ciorile…

  • PUTIN SPUS COLEGA.
   DE CE IEI NUMAI O PARTE DIN DECLARATIA LUI BASESCU? I… RUSNAC CE ESTI AR TREBUI SA PLECI LA TINE ACASA LA MOSCOVA CA SA NU TE MAI VADA NIMENI, CA ITI PLACE SA LOCUIESI IN MOLDOVA UNDE SE TRAESTE MULT MAI DEMOCRATIC CA IN RUSIA, PROFITI DE BUNATATEA MOLDOVENILOR ROMANI SI LE MAI SI BAGI BETE IN ROATE. ESTI UN TROJAN FUGI SA NU TE MAI VAD.

  • Dobitokulmasta de abia vorbeste facut din plictiseala cu o matusa rusoaica beata.

  • Ce faţă are… cine l-a pus pe ăsta şef? Zici că-i Chiuariu, dar mai urât şi mai prost – DA, se poate!

  • Artur sa nu racesti si sa iei gripa porcina.

 • cine e fatza asta de traseista ?

 • Ichim Caminschi

  MAI TOV.ARTUR RESETNICOV (gratie) ! CRED CA LA CATA ISTORIE CUNOSTI,DE ACEIA VORBESTI IN „DODII”.ROMANIA SA-TI DEA . . . CE !? ? ? POATE CEVA IN KUR,SA NU-TI CADA IZMENELE,”MAMELUCULE”!MOLDOVA A FOST SI ESTE O PARTE DE PAMAN AL ROMANIEI,PATRIA MAMA.CUM DUMNEZEU AI FI FOST TU SEFUL SIS-ului,CAND HABAR NU AI PE CE PAMANT TRAIESTI.MAI SUNT MULTI „destepti”ASA CA TINE PE ACOLO ! ? ? ?

 • Muie cu cacat la bolsevici!

 • singura mea parere despre aceasta entitate: preputz

 • Unirea se va face si fara tine Resetnicov…atunci vom vedea ce ve-ti spune,cand vom trai intr-o ROMANIA MARE

  • Sper ca intro zi sa revina teritorile romanesti la matca Apropo cind va muri ideaia comunista atuci % la % se va adeveri unirea tuturor europenilor din Europa Bafta Europa

 • unirea se va produce…vrea resetnicov sau nu vrea…

 • Argumente – slogane Paranoice a Mafiei imperiale ruseşti- nici nici în creer nici în piept nu-i vine să înţeleagă ce zice – că are agumente absolut dictatoriale- ZOMBI-ROBOT-OCUPAŢIONIST

 • Reşetnikov? Un nimeni, un linge blide pe la picioarele puterii.Cui să întoarcă România Iaşul etc? Sieşi?! Ce gogoman acest tip cu fizionomie de fi-fi!

 • Reseynicov sa nu gindesti ca esti buricul pamintului. Fiind sus cazi cite odata su nu se stie daca te mai ridici. Iti ei prea multe pe sine reprezentind doar undeva vre-o 3-4 mii de alegatori si aceia nebastinasi sau turmentati de propaganda bolsevica,

 • Din pacate in Basarabia sunt multi rusificati , a avut grija comunisti sa-i perveteasca…Celor care nu le comvine au o varianta mama rusia…

 • Si aceasta spune persoana care a fost sef la SIS… citeste istoria TOVARASE unde scrie despre unirea celor trei principate, nu ne da lectii de agent kgb, suntem satu-i.

 • E cumva acest Reşetnicov Artur din ordinul de redobândire a cetăţeniei române?
  http://www.cetatenie.org/pdf/2011_225.pdf

 • moldovanu inocent

  asta da moldovan adevarat,lupta el contra fascistilor rumini,care io furat ei iasiu si suceava.ba bulan la rusalai dealde tine ar trebui rupte picioarele cind ii prinzi pe la suceava.iaca cine conduce basarabia,rusalai dealde retelenisicikovi purisichkilovi ne am de moldoveni din tata n fiu:)afara banditilor

 • Se joaca cu focul, sotia lui are cetatenie romana, nu este exclus sa o aiba si el, cred ca ar fi oportun sai i se retraga cetatenia, si sa i se puna interdictie de a intra in romania, atunci sa vedem cum va cinta fata tatei pe sub mese la fluerele lui voronin,, 🙂

 • Dansul are mai mult de 14 ani ? Parintii i-au dat voie ?

 • Cine-i idiotu ăsta?
  Bă,ia PCRM și pleacă din Basarabia noastră
  VREM UNIRE!!

 • limbricul asta macar se uita in oglinda cand se apuca sa faca declaratii? Nu vede ce fata de cretin are? Cum dracu au putut sa puna sef pe asta la ceva, dapoi la serviciile secrete? Asta se scapa in pantaloni daca isi vede umbra!

 • Nu nu m-ai romania mare Europa mare unita inintegime % la %

 • ЧМО без вазелина

 • Eu nu mă regăsesc în niciunul din așa zisele „proiecte de țară” ale măscăriciului de la Cotroceni. Primele două deja vedem, numai nenorocire au adus românilor.

 • Vom veni......

  …..Cu armele in mana de va fi nevoie sa-i curatam pe toti cei ce au fate de rusi jegosi

 • Moldova romaneasca e pana la Prut.,voi vreti pana la Siret…!?

 • Mars ma rahatule schizofrenic !

 • Bă, bă, ba! Asta e!
  Nu cumva şi în întreaga Moldovă de peste Prut sunt ruşi
  şi-s oropsiţi şi trebuie apăraţi!? (Crimeea este de pildă).
  Trebuie apăraţi de cine? de moldovenii rusificaţi din R. Moldova?
  Nu cumva?
  Au, da, cei de peste Prut sunt „moldoveni” oropsiţi de români şi, vezi tu, dl Reşetnicov îi vrea salvaţi şi rusificaţi, pardon, întoarse drepturile lor de „moldoveni cu adevărat”, că în România nu sunt moldoveni!

  Dle Reşetnicov! Ar fi mai bine să te uiţi sub nasul tău
  şi să-l ştergi mai întâi de mucii care sunt,
  ca apoi să te bagi cu el acolo unde n-ar trebui.

 • Paqsol na turbinca ciortai.

 • mai panarama imputita ce esti, nimeni nu trebuie sa fie luata cu forta la unire. poporul decide. cel mai bine ar fi ca toate popoarele sa aiba libera trecere, si oamenii sa munceasca unde vrea in lume, dar ne incurca niste scursuri de politicieni. vai de fata ta panarama politica.

 • mai,boule de comunist dacâ nu erai nepotul lui voronin maturai strada .nuţi placi sici pleaca la Sahslin unde sînt poftiţi reşetnicii!

 • Ce nu stie muistul rusofil,badaran si prost este ca in viitor toti dacii se vor uni ca pe vremea Regelui Burebista intr-o Romanie Mare,ca daca i-am spune Dacia Mare ar muri dusmanii de ciuda,cand Roma platea bir si arhitecti dacilor,slavii si hunii nu existau,erau niste labagii in stepa si cand nu aveau femei le-o trageau la iepe si la oi in fund! Noi ,bine i-a zis Basescu lui Rogozin. Suntem pe acest pamant decand a aparut omenirea si au trecut peste noi 3 imperii si tot aici suntem dar ei au venit cu seaua in cur.

  • Interesant romanii au ocupat 17% din Dacia pt aprox.160 de ani si „minune” toti dacii au invatat limba latina.Cum? nimeni poate explica!A urmat o dominatie a popoarelor germanice de aprox. 400 ani (Gepidia,Gotia)alta „minune” in vocabularul limbi romane nu gasim nici un cuvant de origine germanica!
   In jurul anului 578 a avut loc invazia slavilor asupra imperiului bizatin pt prima data sunt pomeniti vlahii documentar de catre un cronicar bizantin doua legiunii de vlahi care trec muntii balcanici pt ai opri pe slavi(celebrul:”torna,torna frate”).Slavii sau stabilit la sud Dunare iar mai tarziu intemeiaza primul tarat Bulgaro-vlah…urmeaza o alta minune: Dacia nu a fost sub ocupatie slava nici-odata si totusi limba romana are 2/3 din vocabular cuvinte de origine slavona…si „minunile” continua!
   Fratilor n-e mintim adevarata istoria si inca fara sens…

   • Mai „Daniel” ( de ce nu-ti pui numele tau adevarat,cel de IVAN IVANOVICI) de cind ai devenit tu un asa mare istoric -specialist in istoria Daciei si a Rominiei?? Nu era mai bine sa ne dai tu ceva date din istoria Rusiei?? ,spunindu-ne cum au ajuns ei stapini pe un continent si jumatate ?? Ia si tu povestea teritoriilor ,imcepind cu insulele Curile care au apartinut Japoniei, cu cele chinezesti, Mongole si terminind cu cele din Rominia Cehoslovacia,polonia,tarile Baltice inclusin un petec din nordul poloniei si Germanie-Danzingul- (ia toate hotarele ,de jur imprejurul aceste mari rusii)si poate ne lamuresti si pe noi cum au devenit ei asa de mari si puternici. Toata Siberia ar trebui declarata zona internationala de studiu-) si apoi luate la rind toate teritoriile de jur imprejur sa se stabileasca modul cum au ajuns in miinile rusilor. Nu ne da tu lectii de istorie cu lectiile invatate la cursurile PCUS.

 • Fratilor n-e mintim adevarata istorie si inca fara sens…

  • Mai „Daniele” (Ivanele) sa-ti mai spun ceva. Nu sint istoric ,sa-ti dovedesc cit de neinformat esti cu datele pe care le cominici si cum te prinzi singur in afirmatii mincinoase. Spui ca Romanii ar fi ocupat cam 17 % din Dacia. Dar se stie de toata lumea ca ei au ocupat Oltenia, Muntenia,Dobrogea cea mai mare parte din Ardeal,parte din Moldova. Or daca toate acestea reprezinta 17%,inseamna ca Dacia in intregul sau ,se intindea pina spre Moscova,dupa teoria ta. Spui ca pe la 578 ,cind au navalit Slavii in Balcani abia atunci sa auzit de Vlahi. Insemna ca Vlahii existau pe aceste meleaguri cind au navalit Slavii( si au consemnat evenimentul ) Poate nu toata lumea i-i numeau Vlahi . Tu spui ( si numai tu) ca slavii era un popor navalitor, adica popor fara patrie,si care umblau de colo ,colo nimicind si pradind tot ce intilneau)( obicei pe care -l au in singe si actualul popor rus) pe cind Vlahii era un popor stabil atit in sudul Dunarii cit si in nord. Daca ai fi citit si tu mai mult din istoria vechilr greci poate nu scriai asemenea ineptii.Spui ca 2/3 din cuvintele rominesti au oigine slava,si ca din cuvintele germanice nu se gaseste niciun cuvit . Mai mare gogomanie ca asta nu am auzit. Nu e locul si nici tu nu meriti sa-mi pierd vremea sa-ti demonstrez cit de naiv si tendetios esti. Dar tu dai cu propaganda ininte ca or fi si prosti ca sa te creada.

 • Basarabeanul.

  sfortari eftine comuniste… .vai de capul fara minte… .

 • Visul rusesc este vechi,voiau sa ia toata Moldova,ce a apartinut lui Stefan Cel Mare si sfint. Nu au reusit pentruca reprezentantul Moldovei la Turci -Moruzi- care se facuse iscoada si la Rusi, ia comunicat ca Napolen al II- vine cu razboi sspre Rusia,si atunci ei sau grabit ,luind numai o parte din vechea Moldova(numita apoi Basarabia) Acest agent rus-Resetnicov- ,ca orice nemernic si mincinos de origine ruseasca, vine cu noi teorii rusesti ca toata Moldova nu ar apartine Rominiei.Bunicii mei au fost din zona Hotinului ,fugit de orgia ruseasca ,cum sin atit de multi Basarabeni pe aici-,si eu ca a treia generatie,inca sper sa mai traesc sa vad tara intregita ,inclusiv Hotnul,nordul Moldovei ,a Bucovinei si a Maramuresului. -incusiv Bugeagul. Fara acest vis niciodata ,niciun romin adevarat nu va putea muri impacat cu el insusi. Rusii ar trebui sa stie bine acest lucru. NUMAI IN ACESTE CONDITII NE VOR AVEA CA PRIETENI.In ce priveste pe acest nimeni,mucos,nepot de rusofoni,nui greu de scapat de ei. Rusii de mult timp se joaca cu focul,dar de data asta ar trebui sa fie mai atenti,sa nu se arda singuri.

 • Lider Moldovan

  În mod sigur că trebuie să-i răspundem unui astfel de gunoi.
  Mai mulți ani în urmă l-au violat, nu mai țin minte de ce. Atunci s-a mai liniștit, dar acum văd c-o începe din nou. Se vede că i s-a făcut i-ar dor de MORCOVCĂ!

Leave a Reply