Connect with us

Politică

Renato Usatîi, a plecat azi din nou în Dubai: noi discuții cu oligarhul fugar, Vladimir Plahotniuc

Primarul de la Bălți, Renato Usatîi, poreclit de internauți “călătorul” pentru desele vacanțe luxoase peste hotare, a plecat azi din nou în Dubai via București. Anunțul despre deplasare a fost făcut chiar de el în timpul unui interviu oferit marți, 6 aprilie. El a afirmat că merge să-și pună a doua doză de vaccin Sputnik V.

Sursele noastre din cadrul formațiunii “Partidul Nostru” (PN) ne-au comunicat că scopul principal al vizitei este cu totul altul decât vaccinarea, care este doar un paravan pentru deplasare. În realitate, acesta merge pentru noi discuții cu oligarhul fugar, Vladimir Plahotniuc, despre care Jurnal TV afirmă că se află în Dubai.
Potrivit surselor, și în timpul primei discuții, din luna martie, când Renato Usatîi a lipsit din Moldova mai mult de două săptămâni, președintele PN și fostul lider democrat au vorbit 3 subiecte de bază: 1. finanțarea partidului condus de Usatîi și oferirea suportului mediatic, dar și asigurarea cu materiale compromițătoare (interceptări, filaj, videouri trucate etc.); 2. coordonarea atacurilor la adresa lui Igor Dodon și a PSRM; 3. plasarea pe listele PN la alegerile parlamentare anticipate a unor persoane, propuse de Plahotniuc. În timpul discuției anterioare, nu s-a reușit să convină asupra listei “candidaților sugerați”, deoarece Usatîi a subliniat că unele dintre aceste persoane au o reputație foarte dubioasă și vor trage în jos partidul. Aceleași subiecte urmează să fie discutate și la noua întâlnirea, care are loc în aceste zile în Dubai.

Populare