Connect with us

Politică

PSRM: Maia Sandu insistă pe majorarea vârstei de pensionare, dar nu vine cu nicio inițiativă pentru a crește veniturile persoanelor în etate

Președintele țării, Maia Sandu, nu manifestă nici un pic de respect față de persoanele în etate din Republica Moldova. Aceasta a uitat despre promisiunile făcute în campania electorală cu privire la creșterea mărimii pensiilor și insistă pe majorarea vârstei de pensionare. Despre aceasta deputatul PSRM Vladimir Odnostalco a declarat în cadrul unui briefing de presă.

“Maia Sandu a promis pensia minimă de 2000 de lei, dar au trecut 100 de zile și nu există nici proiect de lege în acest sens. A uitat imediat ce a intrat în clădirea președinției. Maia Sandu promitea că va avea grijă de persoanele în etate, dar ce avem azi? Maia Sandu declară că micșorarea vârstei de pensionare este o inițiativă populistă a socialiștilor. Cum argumentează? Simplu. Nu corespunde cu interesele partenerilor noștri externi. Este grav, când un șef de stat are drept prioritate interesul străin, și nu al cetățenilor săi”, a declarat Odnostalco.

Populare