Connect with us

Politică

Propunerea lui Andrei Năstase pentru lidera PAS: Îi cer doamnei Sandu să mă sprijine

Liderul PPDA, Andrei Năstase, îi cere liderei PAS, Maia Sandu să-și respecte angajamentul asumat de a-l susține în cursa pentru fotoliul de președinte. Declarația a fost făcută astăzi, într-o intervenție live din Zona de Securitate de la Nistru. Totodată, Năstase declară că studiile arată că lidera PAS va pierde și de data aceasta în fața lui Igor Dodon.

„Studiile arată că sunt singurul candidat care îl poate învinge în turul doi pe Dodon. Solicităm PAS revenirea în Blocul ACUM și stabilirea unei liste comune în vederea alegerilor anticipate. Îi cer doamnei Sandu să renunțe la cursa electorală, care, conform tuturor analizelor, ar pierde-o în fața lui Dodon. În egală măsură, îi cer doamnei Sandu să mă sprijine, la fel cum a susținut-o Platforma DA în 2016. După câștigarea alegerilor vom constitui o majoritate proeuropeană și o vom desemna pe doamna Sandu într-o funcție înaltă în stat”, a declarat Andrei Năstase.

Acesta a mai precizat că vicepreședintele PPDA, Alexandru Slusari este un potențial candidat la funcția de prim-ministru, în cazul în care Andrei Năstase va câștiga alegerile prezidențiale.

Populare