Connect with us

Politică

Primarul general Ion Ceban a mulțumit oamenilor legii că a prins persoanele care au intrat cu mașina în parcul Valea Trandafirilor

Indivizii care au intrat cu mașinile în Parcul Valea Trandafirilor au fost prinși de către poliție. Primarul general Ion Ceban a mulțumit oamenilor legii pentru acest fapt.

„Am văzut cu toții acele raliuri din parcul Trandafirilor. Niște puștani umbșă cu BMW-urile prin parc, unii și fără permis de conducere. Mulțumesc poliției că ia găsit pe toți, sunt tineri, sunt și minori. Nu voi da numele dacă domnul comisar va spune și este voie. Dragi părinți vă rog explicațile că este periculos. Plus că poliția este zi de zi pe străzile orașului. Mulțumesc mult. Plus aproape peste tot încercăm să instalăm camere de supraveghere. Chiar vin cu un apel către magazine, centre, birori, dar și alte instituții oficii, să-și instaleze camere de supraveghere spre locurile publice, spre stradă, noi vrem ca și în stații să fie instalate. Păstrați curățenia, nu vandalizați, nu încălcați”, a spus acesta.

Mai mult, edilul a vorbit despre o altă infracțiune descoperită, ce a avut loc vizavi de Primăria Chișinău.

„La fel știu că echipa de polițiști din cadrul primăriei au reținut in flagrant infractorii care au pătruns întrun magazin peste drum de primărie. Eu mulțumesc tuturor polițiștilor pentru implicare, inclusiv și amendarea celor care parchează pe noile trotuare, în parcuri și spații verzi”, a punctat Ceban.

Amintim că anterior, primarul Capitalei a publicat și poze cu cele două BMW-uri care ar fi intrat în Parcul „Valea Trandafirilor”.

Populare