Connect with us

Politică

Primarul general indignat de cum lucrează pretorii și cum gestionează lucrurile

În capitală trebuie să fie făcută ordine, curățenie, iar legea să fie în capul mesei. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care s-a arătat indignat de dezordinea care se face în sectoare.

„În ultima săptămână doar, încălcări diverse, murdar în parcuri și spațiile verzi, construcții capitale în parcuri, gherete la fiecare colț-sub diverse pretexte, activități pentru copii-în perioada de criză, parcări ilegale pe spațiile verzi și în parcuri. Adică noi nu deschidem grădinițe și școli, dar în parcuri la diverse distracții este voie???  Și ce este cel mai grav, marea majoritate a agenților economici, nu au documentele permisive”, a declarat edilul.

Ion Ceban a subliniat că fiecare arată cu degetul către altul, însă nimeni nu recunoaște că este vinovat. Primarul afirmă că despre acest lucru s-a convins când a mers în teren inopinat și a văzut cât rău se lucrează.

„O muncă enormă realizată de mulți colegi. Dar unii se fac că plouă. Asta este despre unii pretori, dar și vicepretori și unii angajați, care cred că nu cunoaștem cu ce se ocupă. Iată eu cred că vizite inopinate vor fi făcute mai des. Dar până atunci. Pentru multiplele avertizări, pentru faptul că tot am vorbit, cred că trebuie să ne luăm rămas bun de la unii angajați care în ghilimele lucrează pentru cetățeni și oraș. Sunt primarul care am venit în funcție și pe perioada de 8 luni am tot dat bonusuri, am tot crezut. Sunt primarul care nu am dat afară oameni din punct de vedere politic, cum era făcut anterior. N-am dat afară pe nimeni pentru ca să pun oamenii mei, sunt oameni care au rămas în continuare lucreze și am crezut că putem mișca lucrurile împreună”, a punctat Ceban.

În acest sens, edilul a pedepsit mai mulți pretori. Pe cel de Botanica l-a lăsat fără salariul de pe iulie, pe pretorul de Buiucani l-a lăsat fără jumătate din salariul de luna trecută, iar pretorul de centru a primit o mustrare.

„În continuare pretorii, dacă mai spun că nu reușesc sunt vicepretorii care la fel au o mare responsabilitate. Iată cei care nu-și fac munca să fie penalizați”, a conchis Ion Ceban.

Populare