Connect with us

Politică

Primarul general, după vandalizarea unui havuz din Parcul „La Izvor”: „Aici se potrivește un proverb: De ce sunteți săraci? Pentru că sunteți proști. De ce sunteți proști? Pentru că sunteți săraci”

Critici către unii locuitori ai capitalei, din partea primarului general Ion Ceban. Edilul se arată indignat de faptul că sunt distrugeri foarte mari a obiectivelor ce se repară. În acest context, primarul a cerut să fie luate măsuri. 

„Astăzi nu puteți spune că un coș de gunoi, un copac, sau diverse fire, scaune sunt rupte sau atârnă cu săptămânile, subteranele, stațiile și nu se intervine, la fel și cu curățenia și ordine publică. Ieri s-a stricat, în 2-3 zile se repară. Aceste situații au fost și vor fi mereu, noi doar suntem în slujba oamenilor care vom interveni operativ astfel ca să nu aibă nimeni de suferit. Tot aici rog ca toate crengile care au căzut în urma vântului să fie adunate de prin oraș și evacuate, iar acum zic cu toată seriozitatea, acei copaci care prezintă pericol să fie înlăturați”, a precizat acesta.

Edilul s-a referit și la unele distrugeri ce s-au făcut intenționat în acest weekend în parcul „La Izvor”, unde cineva a stricat o parte din havuzul nou construit.

„Aici se potrivește un proverb, deși tare nu vreau să îl spun: De ce sunteți săraci? Pentru că sunteți proști. De ce sunteți proști? Pentru că sunteți săraci”, a punctat Ceban.

Potrivit primarului, camerele erau incluse și se va reuși identificarea făptașilor. Poliția a fost la fața locului. „Chiar am insistat și rog ca poliția să facă public numele celor care distrug acest oraș, indiferent sunt minori, fete, băieți, că nu au vrut, ori că au părinți influenți. Nu uitați că peste tot instalăm camere de supraveghere, anume din aceste motive, poate așa ne va disciplina. Este o batjocură față de poliție, față de administrație. Legea este pentru toți la fel în acest oraș. Rog mult ca poliția să ne susțină în acest proces”, a conchis acesta.

Populare