Connect with us

Politică

Primarul capitalei: Lucrările la obiectivele ce se află în reparație în fiecare sector se desfășoară conform termenilor stabiliți

Lucrările la obiectivele ce se află în reparație în fiecare sector se desfășoară conform termenilor stabiliți. Astfel, zeci de șantiere ce sunt în tot orașul au ca scop dezvoltarea infrastructurii.

„Este vorba de reparația străzilor, trotuarelor și subteranelor, amenajarea parcurilor, scuarurilor, aleilor și spațiilor verzi. Despre toate acestea am discutat în ședința săptămânală cu pretorii.

Multe proiecte urmează să fie date în exploatare în toamna acestui an, am cerut responsabilitate, atitudine și maximă implicare din partea tuturor, atât reprezentanților primăriei cât și a celor ce execută lucrările”, a subliniat primarul general Ion Ceban.

La fel, Ceban și pretorii au discutat despre cum se va organiza evenimentele de Hramul orașului.

„Ne propunem să organizăm un program inedit de alți ani, astfel ca să oferim posibilitatea cetățenilor de a participa la mici sărbători organizate în sectoare, dar cu evitarea aglomerării. Despre program vă vom informa un pic mai târziu, acum se definitivează”, a conchis Ceban.

Populare