Connect with us

Politică

Primarul capitalei, după Hramul de ieri: Mi-am dat seama o dată în plus cât de mult este nevoie de a crește potențialul oamenilor de creație

Modul în care a fost sărbătorit ieri Hramul Chișinăului a adus un plus valoare la cultura și tradițiile naționale. Primarul general Ion Ceban spune că și-a dat seama o dată în plus cât de mult este nevoie de a crește potențialul oamenilor de creație, pentru a crea istoria neamului.

„Țin minte fiecare urare și fiecare dorință expusă sau cântată ieri de oamenii care scriu istoria acestui neam. Pe timp de pandemie, ne-am conjugat efortul și am demonstrat că împreună putem realiza lucruri extraordinare. Așa vom continua. Chișinăul va deveni o capitală culturală, iar oamenii din domeniu vor obține ceea ce merită cu adevărat. Toate aprecierile și mulțumire pentru ceea ce oferiți poporului”, spune Ceban.

Primarul punctează că obiectivul a fost ca Hramul Chișinăului să se desfășoare într-un alt mod decât în anii precedenți, de a pune în valoare cultura neamului moldovenesc.

„Chișinăul sunt eu, ești tu, este fiecare în parte. Noi suntem Chișinăul. La mulți ani Chișinău! La mulți ani chișinăuieni!”, a conchis edilul.

Amintim că de Hramul Chișinăului, în sectoarele capitalei au fost organizate mai multe evenimente culturale.

Populare