Connect with us

Politică

Preşedintele Parlamentului Igor Grosu şi alţi deputaţi şi-au administrat doza booster împotriva COVID-19

Preşedintele Parlamentului Igor Grosu şi alţi deputaţi s-au vaccinat astăzi cu cea de-a treia doză de vaccin împotriva coronavirus.

În context, Igor Grosu a îndemnat populaţia să se vaccineze împotriva COVID-19, pentru a putea stopa pandemia şi reveni la viaţa normală.

„Pandemia nu s-a terminat, Omicron se răspândeşte rapid în lume, dar şi în Republica Moldova cazurile de infectare cu COVID-19 s-au mărit. Acum avem în R. Moldova mai multe tipuri de vaccin, disponibile pentru toţi doritorii. Mergeţi să vă imunizaţi, este cea mai sigură cale să ne protejăm”, a menţionat Preşedintele Parlamentului.

În Republica Moldova creşte vertiginos numărul infectărilor cu Covid, iar prognozele specialiştilor sunt îngrijorătoare. În aceste condiţii, tot mai mulţi cetăţeni decid să se vaccineze cu doza booster, în timp ce unii au hotărât abia acum să se imunizeze cu prima doza. În pofida situaţiei pandemice tot mai grave, măsurile anti-covid sunt, de cele mai multe ori, neglijate, mai ales în locurile aglomerate.

Populare