Connect with us

Politică

Președintele Parlamentului cheamă deputații să se abțină de la obstrucționarea votării legilor așteptate de cetățeni

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, reiterează interesul forului legislativ de a promova agendă necesară oamenilor și cheamă deputații să se abțină de la obstrucționarea votării legilor care sunt așteptate de cetățeni.

Zinaida Greceanîi și-a exprimat speranța, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook,  că toți deputații vor fi responsabili și constructivi în aprobarea proiectelor de lege necesare societății.

”Reiterez interesul nostru de a promova o agendă necesară oamenilor, iar în realizarea ei nu trebuie să fie loc de obstrucționism. Doresc tuturor colegi succes în activitate”, a scris speakerul.

În ședința plenară de astăzi, deputații urmează să aprobe mai multe proiecte sociale, care țin de sănătatea cetățeniilor și protecția socială suplimentară a unor categorii de populație. De asemenea, urmează a fi ratificate unele acorduri internaționale, care oferă acces Republicii Moldova către finanțare externă pentru realizarea unor proiecte mari în agricultură, energetică și de infrastructură. Totodată, un șir de proiecte vizea

Populare