Connect with us

Toate

Premierul Ion Chicu îi răspunde dur fostului ministru al Sănătății, Ruxanda Glavan

Dacă fostul ministru al Sănătății, Ruxanda Glavan, asigura transparență în achizițiile publice, atunci ea avea să fie eroina livrărilor către Ministerul Sănătății. Declarația a fost făcută de premierul Ion Chicu în contextul unor informații lansate de Glavan precum că Guvernul ar fi anulat achiziția unui lot de 100 de mii de teste de diagnosticare a infecției COVID-19.

”Guvernul actual a venit cu propunerea de a transparentiza toate achizițiile în contextul COVID și sunt sigur dacă erau aceste proceduri și cu câțiva ani în urmă fosta ministră a Sănătății care astăzi este foarte vocală avea să fie eroina livrărilor către Ministerul Sănătății”, a declarat Chicu în această seară la ședința Guvernului.

Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, a calificat informațiile lansate de deputatul din grupul Candu drept unele false și a declarat că ministerul a lansat procedura de achiziții publice a unui lot de 100 de mii de teste de diagnosticare a infecției COVID-19.

Potrivit datelor prezentate de Dumbrăveanu, în prezent în stocurile ANSP sunt 70 de mii de teste pentru diagnosticarea infecției COVID-19.

Populare