Connect with us

Politică

Precizările Primăriei Chisinau cu privire la lucrările de schimbare a unor conducte pe Albișoara

Primăria Chișinău vine cu unele precizări cu privire la unele lucrări ce se desfășoară sub podul de la circ. Resonsabilii de la municipalitate spun că serviciile de profil desfășoară lucrări pe partea carosabilă.

Î.M. Regia „Exdrupo” execută lucrări de montare a două conducte cu diametrul de 600 mm fiecare, pentru evacuarea apelor pluviale din zonă.

,,Totodată, aplicarea stratului de egalizare, pe acest sector de drum nu reprezintă o eroare de planificare sau o scăpare a muncitorilor pe șantier, ci vine să stabilească cu exactitate maximă unghiul de înclinare la construcția noului tronson de canalizare pluvială”, se arată într-un comunicat.

Amintim că proiectul de renovare a străzii Albișoara prevede, de asemenea, majorarea capacității rețelei de canalizare pluviale, în acest scop, fiind montate suplimentar circa 35 de receptoare pentru captarea apelor de ploaie. Iar unul dintre obiectivele de bază a reabilitării străzii este de a reduce riscul acumulărilor de ape și inundarea sectorului de drum sub podul din zona Circului.

Populare