Connect with us

Politică

PR de doi bănuți! Deputații PPDA, indignați de acțiunile false ale colegilor de la PAS

Un război adevărat s-a iscat pe Facebook. Deputatul PPDA Maria Ciobanu l-a acuzat pe colegul său de la PAS Dumitru Alaiba de PR ieftin. Reacția parlamentarei vine după un reportaj difuzat la postul de televiziune TV8.

“Am văzut aseară un reportaj la un post de televiziune, pe care eu îl consideram cât de cât credibil, dar care a alunecat, cu părere de rău, în populism ieftin. Un ditamai deputat, care este cap de listă la absențe de la ședințe de plen, de la ședințele Comisiei parlamentare permanente, membru al căreia este, a chemat în Legislativ o jurnalistă, pentru a se lăuda că el “muncește” în timp ce alți deputați umblă… brambura! Totul, dar absolut totul ce face acest deputat, este un PR ieftin. A venit într-o zi cu bicicleta la Parlament, dar a avut grijă să anunțe presa. De atunci nu l-a mai văzut nimeni cu bicicleta la Parlament… Și-a filmat biroul “luxos” din Parlament, deși acela pe care l-a ocupat cândva în Executiv era, pe bune, luxos”, a scris Ciobanu.

În context, Maria Ciobanu și-a amintit și de un alt coleg de la PAS, Radu Marian.

“Un coleg de al lui, mai tânăr, se revolta că deputații ridică un salariu de… 30 mii lei! Poate el și ridică un asemenea salariu, dar, cu siguranță, nu toți deputații… Nu vă obosiți să mă atacați pentru adevăr, întrucât nu îmi mai pasă. Sper mult ca unele instituții media, cât de cât credibile, să nu se prindă atât de ușor la manipulări, PR de doi bănuți, deoarece pierdeți credibilitatea în fața privitorului”, a scris deputatul PPDA.

Cu o confirmare la cele spuse de Maria Ciobanu a venit un alt deputat PPDA Inga Grigoriu.

„Dna Maria Ciobanu, eu nu am înțeles scopul pentru care Dumitru Alaiba a considerat că este necesar să cheme TV8, ca să arate ce? Că deputații pas nu sunt în birouri într-o zi de joi? Sau, prin intermediul mass-media să verse și mai multă ură asupra Parlamentului, asupra deputaților care își fac munca onest. Aceste strategii de manipulare nu le fac față colegiilor noștri”, a scris Grigoriu.

În replică, Dumitru Alaiba a scris că jurnaliștii TV8 au venit singuri la Parlament, fără a fi chemați. Informația a fost imediat dezmințită de Grigoriu, care a declarat că la recepția Parlamentului “au spus altceva”.

Populare