Connect with us

Politică

Plahotniuc revine la putere cu toată gașca sa de procurori, miniștri, deputați, spune socialistul Bogdan Țîrdea

Candu, Sandu, Plahotniuc, Filip, Ghimpu și Chirtoacă și-au unit forțele pentru ca să revină la putere pe o perioadă lungă. Despre aceasta socialistul Bogdan Țîrdea a scris pe Facebook.

“Finul de cununie al lui Plahotniuc, Andrian Candu, a recunoscut faptul că Plahotniuc a contribuit la victoria Maiei Sandu! Oligarhul este satisfăcut pentru că l-a dat jos pe Dodon de la Președinție. El a aruncat în spațiul public imaginile video cu punga, iar oamenii lui au promovat acest filmuleț. Candu vorbește deschis despre acest lucru, sugerând că anume Plahotniuc a oferit acest material video! Presa lui a lucrat pentru Sandu.

Structurile partidului PRO Moldova și Agențiile lui Plahotniuc (ANRE, BNM, Procuratura Generală, Consiliul Concurenței) și Filip (5 ministere, 200 de primari, o grămadă de reprezentanți în teritoriu, dar și ambasadorii UE) deschis au lucrat pentru Sandu, iar Filip acest lucru l-a și confirmat!”, scrie Țîrdea.

Deputatul PSRM declară că Maia Sandu a făcut jocul lui Plahotniuc, iar cel din urmă o șantaja cu dosarul penal privind procurarea camerelor video chinezești pentru examenele de bacalaureat. 

“Sandu a participat la aceste infracțiuni (BEM, aeroport). Apropo, dosarul penal pentru camerele video de la bacalaureat a fost clasat în decembrie 2015. Adică, după ce s-au încheiat toate furturile! Acum el a făcut-o președinte! Plahotniuc revine la putere cu toată gașca sa de procurori, miniștri, deputați!”, mai spune Țîrdea.

Deputatul spune că soarta țării se va decide la alegerile parlamentare anticipate.

Populare