Connect with us

Politică

Peru: Simpatizanții Maiei Sandu se comportă ca niște „sectanți zombați”, care atacă orice persoană

Simpatizanții Maiei Sandu se comportă ca niște „sectanți zombați”, care atacă orice persoană, care supune criticii acțiunile “candidatul sacru”. Despre aceasta a scris specialistul în comunicare Aurelia Peru pe Facebook. Expertul a făcut o analiză a primei faze de la declanșarea alegerilor prezidențiale.

“Nu știu dacă ați remarcat, dar cel mai mare disconfort în această competiție este sentimentul de intoleranță pe care îl exploatează exagerat simpatizanții unor competitori. Orice expunere obiectivă, care sugerează eventual o critică pertinentă, nevinovată, dezinvoltă,  este percepută ca lovitură de tun spre candidatul „sacru”. În acest sens, am impresia că devenim martori ai zombării unor segmente de electorat, fapt ce-mi amintește de supușenia oarbă a unor sectanți”, scrie Peru.

Totodată, specialistul în comunicare a criticat gestul echipei PAS de a prezenta la CEC peste 30 de mii semnături în favoarea candidatului Maia Sandu, asta chiar dacă legea prevede că este nevoie de maxim 25 de mii.

“Bunăoară, dacă regulamentul CEC stipulează clar că pentru înregistrarea candidatului în campania electorală este necesar de prezentat de la minim 15 mii până la maxim 25 de mii de semnături, pentru ce, atunci, fala moldoveanului cu cele „peste” 30 de mii de semnături pentru susținerea candidatului? Or, staffurile primesc egal  1000 de liste de subscripție a câte 30 de semnături. Pe care genunchi au mai fost semnături și CEC-ul nu le-a acceptat? O aruncare de praf electoral în ochi, pur și simplu?”, se întreabă Aurelia Peru.

Populare