Connect with us

Politică

Pe un canal de Telegram au apărut copiile actelor de identitate ale persoanelor, implicate în răpirea lui Ceaus (FOTO)

Canalul de Telegram INDEX, care a publicat mai multe informații exclusive despre răpirea judecătorului ucrainean Nicolae Ceaus, vine cu noi detalii. Autorul a publicat copiile actelor de identitate a trei cetățeni ucraineni, care ar fi fost implicați în această infracțiune.

“Cel puțin doi dintre aceștia sunt angajații misiunii diplomatice ucrainene în țara noastră. În cazul celui de-al treilea, se verifică informația. Sunt și alte detalii interesante cu care vom reveni pe la prânz”, mai scrie INDEX.

Amintim că judecătorul ucrainean Nicolae Ceaus a fost răpit chiar din centrul Capitalei, în data de 3 aprilie. Potrivit informațiilor, Nicolae Ceaus ar fi fost transportat în țara vecină în portbagajul unui automobil cu numere diplomatice, care ar aparține Ambasadei Ucrainei la Chișinău. Mai multe voci vorbesc despre faptul că operațiunea a fost efectuată de către Serviciile secrete din Ucraina, după o înțelegere dintre președintele Republicii Moldova Maia Sandu și omologul său de la Kiev, Vladimir Zelenski.

Populare