Pavel Filip, lider printre ultimii premieri ai Republicii Moldova

8 iulie 2016 11:412 comentariiVizualizări:

foto-_j0a0589Potrivit unui sondaj de opinie, Prim-ministrul Pavel Filip este considerat cel mai bun șef al executivului din ultima perioadă. La fel din spusele persoanelor chestionate, aceștea l-ar alege tot pe Pavel Filip în funcția de șef al executivului, dacă ar avea această posibilitate.

Astfel, la întrebarea „din ultimii trei premieri, care considerați că a fost cel mai bun pentru Republica Moldova”, 38% au răspuns că Pavel Filip. Totodată, pentru Valeriu Streleț au optat 14%, iar pentru Chiril Gaburici – 7%.

Dacă cetățenii ar avea posibilitatea să-și aleagă șeful guvernului, cei mai mulți au menționat că ar opta la fel pentru Pavel Filip, următorul clasat în topul preferințelor cetățenilor este Renato Usatâi, Maia Sandu și Igor Dodon.

Încrederea în Pavel Filip și popularitatea acestuia a crescut în cele câteva luni de mandat, el fiind printre lideri la acest capitol, după politicienii Maia Sandu, Renato Usatîi și Igor Dodon.

2 Comments

  • Cred ca asta se datoreaza faptului ca Filip a reusit sa scape tara de la default, a reusit sa mareasca salariile la medici si din toamna o sa mareasca salariile si la profesori

  • Filip prinde la aripi,dar pentru ce reusite oare?Ca a ridicat un pic salariile la medici? Ca a indexat pensiile cu doar 10%?

Leave a Reply