Connect with us

Politică

PAS poate uita ce le-a promis cetățenilor, dar noi nu vom uita, susține Dodon

PAS poate uita ce le-a promis cetățenilor, dar noi nu vom uita și vom insista ca toate angajamentele pe care și le-a asumat noua guvernare să fie onorate, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon, invitat la NTV Moldova. 

Liderul socialiștilor a precizat că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au elaborat deja în jur de 40 de proiecte de lege în baza Programului electoral al PAS, pe care le va pune la vot imediat ce Parlamentul va începe să activeze.   

”Ei pot uita ce au promis cetățenilor, noi nu. Am studiat programul lor electoral, pe care l-am divizat pe capitole și deja în baza acestei platforme am pregătit în jur de 38-40 de inițiative legislative. Au majoritate parlamentară, să se țină de cuvânt: din 1 octombrie pensia minimă de 2000 de lei; cota zero pentru venitul reinvestit, începând cu 1 ianuarie; 10 000 de lei la nașterea copilului”, a declarat Dodon.  

Președintele PSRM a menționat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va promova în noul Legislativ și toate proiectele pe care le-a promis cetățenilor în campania electorală.

Populare