Connect with us

Politică

PAS continuă să tacă. Nu comentează scandalul drogurilor în care este implicat candidatul cu nr. 8, Nata Albot

Deși guralivi în privința altora, Partidul Acțiune și Solidaritate nu comentează narcoticele din buzunarul Natei Albot, descoperite la controlul de securitate pe Aeroportul Internațional Chișinău, în decembrie 2017.

Contactați de Telegraph.md, reprezentanții PAS au refuzat să ofere un comentariu tematic, deși Albot este candidata partidului la următoarele alegeri parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, poziționată pe locul 8 în lista electorală.

“Haideți să ne concentrăm pe lucruri cu adevărat importante. Vin alegeri. Se decide soarta întregii țări pe următorii patru ani”, a declarat Aurica Jardan, purtătoarea de cuvânt a PAS.

Amintim că Nata Albot, potrivit unui raport de expertiză confirmat de Poliția Republicii Moldova, a fost prinsă pe Aeroportul Internațional Chișinău cu 0,78 g de marijuană, substanță inclusă la categoria narcotice și interzisă pe teritoriul țării noastre.

”Masa vegetală uscată și mărunțită de culoare verde-cafenie, prezentată la examinare, ridicată la 19 decembrie 2017 în cadrul efectuării controlului de securitate de la cet. Albot Natalia, a.n. 1979, în Aeroportul Internațional Chișinău, reprezintă marijuană, care se atribuie la substanțele narcotice. Cantitatea substanței narcotice (marijuană uscată) constituie 0,78 g”, este indicat expres în raportul de expertiză.

„Nu cunoaștem cum a apărut acest document în mass-media, dar confirm, copia documentului este autentică. Poliția este obligată să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal. Ele pot fi făcute doar cu consimțământul persoanei”, a spus Fetco, purtătorul de cuvânt al IGP.

Narcoticele au fost ascunse într-un pachet de țigări, dovadă a faptului că infracțiunea a fost săvârșită cu intenție.

Populare