Connect with us

Politică

PAS către partidele de dreapta: Să demonstreze că nu mimează pro-europenitatea

PPDA şi alte partide care doresc să guverneze cu Partidul Acţiune şi Solidaritate trebuie să demonstreze că sunt pro-europene, pentru a fi acceptate drept partenere în cadrul unui nou Executiv. Declarația aparține liderului interimar al PAS, Igor Grosu, şi a fost făcută în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

„Noi o să decidem, permiteți-ne să apreciem cine cu adevărat este proeuropean și cine mimează pro-europenitatea. (…) Faptele contează și credibilitatea exponenților acestor partide, dar cei care sunt cu adevărat parteneri credibili, mai mult sau mai puțin ei sunt clari”, a declarat Igor Grosu.

Amintim că, anterior, în cadru unei emisiuni la postul de televiziune TVR Moldova, deputatul PPDA Vasile Năstase a declarat că fără Platforma DA nu poate exista o guvernare proeuropeană și reformatoare în R.Moldova.

„Un singur partid nu va reuși să ia majoritatea și doar o coaliție PAS-Platforma DA ar putea crea o majoritate firească, mai ales că noi am guvernat împreună anterior și am livrat rezultate”, a declarat Vasile Năstase.

Populare