Connect with us

Politică

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își declară susținerea pentru candidatul independent Igor Dodon la funcția de Președinte al Republicii Moldova

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova își declară susținerea pentru candidatul independent Igor Dodon la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Într-un comunicat de presă emis de socialiști se menționează că Igor Dodon este o persoană care susține în mod constant statalitatea moldovenească, valorile tradiționale, unificarea țării și pacea interetnică în societatea noastră. Totodată, socialiștii atrag atenția că Igor Dodon este un economist profesionist și competent, familiarizat pe deplin cu nevoile și cerințele economiei naționale a țării.

PSRM susține toate inițiativele înaintate de Igor Dodon în programul său electoral.

“Partidul Socialiștilor este convins că doar Igor Dodon este capabil să realizeze acest program și să finalizeze reformele inițiate. Experiența, caracterul și poziția sa în viață sunt astăzi solicitate, în contextul crizei globale cauzate de pandemia de COVID-19, amenințările interne și externe la adresa statalității țării noastre”, se mai arată în comunicat.

Populare