Connect with us

Politică

Oameni buni de vorbit, nu și de lucrat! Tineretul PAS a refuzat să participe la acțiunea națională de sădire a copacilor

Echipa de tineret PAS, care o susține masiv pe președintele Maia Sandu, a respins invitația de a participa la acțiunile naționale de regenerare a pădurilor. Despre aceasta au declarat, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, reprezentanții Gărzii Tinere a PSRM.

”Agenția ”Moldsilva” a făcut un apel public la toate asociațiile obștești, organizațiile de tineret, dar din păcate am dar curs doar noi, Garda Tânără. Sper că pe viitor în asemenea acțiuni vor participa și alte organizații de tineret. Un simplu exemplu: dacă domnul Dumitru Alaiba (deputat PAS) ar participa cu toată armata sa de trolli în acțiuni de plantare a arborilor, dar nu ar lansa fake-uri, masivele forestiere s-ar mări cu încă câteva hectare. A lansa face-uri în spațiul mediatic e mai ușor decât a plana arbori”, a declarat secretarul executiv al Gărzii Tinere, Victor Poleacov.

Amintim, Garda Tânără a PSRM este unica organizație de tineret care a dat curs invitației Agenției de Stat ”Moldsilva” din acest an de a participa la acțiunile de regenerare a pădurilor. Tinerii socialiști au sădit, în această primăvară, peste jumătate de milion de puieți pe 461 de hectare și au participat la lucrările de regenerare naturală a 641 de hectare de fâșii forestiere.

Populare