Connect with us

Social

O șoferiță beată din raionul Dondușeni a accidentat patru mașini

O șoferiță beată de 29 de ani, din raionul Dondușeni a accidentat patru mașini. Totul s-a întâmplat în jurul orei 23:00 pe traseul Dondușeni spre satul Climăuți.

Potrivit poliției, ajunsă la ieșirea din oraș, în apropierea sensului giratoriu, șoferița nu s-ar fi isprăvit cu conducerea automobilului și s-a tamponat într-un VAZ21063 care staționa pe marginea drumului condus de un tânăr de 21 de ani. Continuându-și deplasarea, tânăra s-a ciocnit lateral într-un alt automobil de marca Ford Fusion, condus de un bărbat de 33 de ani, locuitor al municipiului Bălți care se deplasa din sens opus. După ciocnire, automobilul Mazda s-a proiectat lateral într-un microbus de model Mercedes Sprinter care staționa pe partea dreaptă a acostamentului, iar la volan se afla o persoană de gen masculin de 67 de ani, locuitor al raionului Dondușeni.

Fiind testată cu aparatul Drager, în aerul expirat de femeia care a condus automobilul de model Mazda 3 s-a stabilit o concentrație de alcool în volum de 0,86mg/l.

În urma accidentului rutier nici o persoană nu a avut de suferit, toate refuzând spitalizarea și de îndreptarea către medicul-legist.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Sursa: tvn.md

Populare